1

Boek

81

Blogs

11

Webinars
Visie & kennis

De basis van ondernemend beleggen

Onze beleggingsvisie is gebaseerd op 10 thema’s. Deze thema’s staan uitgebreid beschreven in het boek van Rob Stuiver “Van Stuiver tot Miljardair”. De thema’s bieden structuur voor de actieve belegger die aan de slag wil gaan met ondernemend beleggen volgens onze VOC beleggingsfilosofie. Hieronder is per thema een samenvatting beschikbaar. Per thema gaan wij dieper in op de materie en regelmatig voegen wij nieuw inzichten toe.


Download eBookDownload eBook

Actuele vlogs met het laatste nieuws van de beursvloer

Vlogs

Ondernemend beleggen in de praktijk

Beleggersdebat 2019 bij Lynx – samenvatting

Rob Stuiver stond 16 januari opnieuw in de arena met drie andere beleggingsexperts. In het debat, georganiseerd door de broker Lynx, presenteerde iedere expert drie ideeën voor 2019. Rob geeft kort aan welke ideeën hij interessant vindt.

18 januari 2019 | door: Rob Stuiver | Vlog

Tips voor positief rendement 2019

Fondsmanager Rob Stuiver pleit voor De Gulden Middenweg. Volgens fondsmanager Rob Stuiver van het VOC Fonds kan je het komende jaar eigenlijk het beste kiezen voor een rustige manier van beleggen. “Tegengestelde krachten zorgen voor 2019 voor een bescheiden doch positief rendement”, aldus Stuiver. Tips van de fondsmanager.

11 januari 2019 | door: Rob Stuiver | Vlog

Prognose AEX 2019

Fondsmanager Rob Stuiver van het VOC Fonds waagt zich aan een voorspelling voor de AEX voor 2019. Stuiver licht toe.

2 januari 2019 | door: Rob Stuiver | Vlog
Bekijk alle vlogs

Leerzame en inspirerende blogs direct uit de praktijk

Blogs

Ondernemend beleggen in de praktijk

Voorspelling 2019: AEX naar 501 punten

Ook weer zo genoten van het darten afgelopen weken met weer een mooi resultaat voor Michael van Gerwen? Tsja, waarom begin ik over darten….Lang geleden begon de Wall Street Journal een competitie tussen analisten en een “aap”.

Lees meer...
2 januari 2019 | door: Rob Stuiver | Blogs Gevoel

Vandaag is Rood

Rood is de kleur van de kerstman, met dank aan Coca Cola overigens, en ook de naam van een oude nummer 1 hit van Marco Borsato uit 2006. Natuurlijk heeft Rood ook te maken met de beurskoersen het afgelopen jaar. Rood en de beurs…

Lees meer...
19 december 2018 | door: Rob Stuiver | Blogs Portefeuille opbouw
Bekijk alle blogs
Webinars

College van de Fund Manager

VOCBeleggen geeft op regelmatige basis colleges voor (actieve) beleggers. Tijdens deze colleges behandelen wij alle onderdelen van de VOC beleggingsfilosofie en gaan wij in op de praktijk. Concrete trades en behaalde rendementen worden besproken. Kijk hier de uitzending terug.

Bekijk alle webinars
Nieuwsbrieven

Wat gebeurde afgelopen maand?

Maandelijks brengt VOCBeleggen een nieuwsbrief uit. Hier doen wij verslag van de beursmaand inclusief het rendement van de VOC beleggingsstrategie indien men op een ‘passieve manier’ volgens deze strategie zou beleggen. Hiervoor hebben wij een separate VOC Index opgesteld, gebaseerd op onze VOC beleggingsstrategie. De nieuwsbrief geeft een goed beeld hoe onze VOC beleggingsstrategie is toe te passen in een particuliere portefeuille. Maar wilt u er zeker van zijn dat de VOC strategie juist wordt uitgevoerd, dan is er het actief beheerde VOC Fonds.

Bekijk alle nieuwsbrieven
Interesse in de nieuwsbrief en blogs?

Ja, ik wil mij graag inschrijven

naar het inschrijfformulier