1

Boek

81

Blogs

11

Webinars
Visie & kennis

De basis van ondernemend beleggen

Onze beleggingsvisie is gebaseerd op 10 thema’s. Deze thema’s staan uitgebreid beschreven in het boek van Rob Stuiver “Van Stuiver tot Miljardair”. De thema’s bieden structuur voor de actieve belegger die aan de slag wil gaan met ondernemend beleggen volgens onze VOC beleggingsfilosofie. Hieronder is per thema een samenvatting beschikbaar. Per thema gaan wij dieper in op de materie en regelmatig voegen wij nieuw inzichten toe.


Download eBookDownload eBook

Actuele vlogs met het laatste nieuws van de beursvloer

Vlogs

Ondernemend beleggen in de praktijk

Effect schaarste obligatie- en aandelenmarkt

Fondsmanager Rob Stuiver van het VOC Fonds kijkt naar het effect van schaarste op obligatie- en aandelenmarkten. Zo is er in Nederland voor steeds meer belegbare euro’s steeds minder Nederlands staatspapier te koop en vraagt hij zich af of Amerikaanse aandelenmarkten uitverkocht dreigen te raken. Stuiver licht toe.

8 Oktober 2018 | door: Rob Stuiver | Vlog
Bekijk alle vlogs

Leerzame en inspirerende blogs direct uit de praktijk

Blogs

Ondernemend beleggen in de praktijk

Volatiliteit stijgt met 100% in 2018. Wat brengt 2019?

Zoals het er nu voorstaat (12 december 2018) gaan we dit jaar waarschijnlijk afsluiten met een negatief rendement voor de wereldwijde aandelenmarkt. De aandelenkoersen zijn iets harder gedaald dan we verdienden aan de ontvangen dividenden… Big deal?

Lees meer...
12 december 2018 | door: Rob Stuiver | Alternatieven Blogs
Bekijk alle blogs
Webinars

College van de Fund Manager

VOCBeleggen geeft op regelmatige basis colleges voor (actieve) beleggers. Tijdens deze colleges behandelen wij alle onderdelen van de VOC beleggingsfilosofie en gaan wij in op de praktijk. Concrete trades en behaalde rendementen worden besproken. Kijk hier de uitzending terug.

Bekijk alle webinars
Nieuwsbrieven

Wat gebeurde afgelopen maand?

Maandelijks brengt VOCBeleggen een nieuwsbrief uit. Hier doen wij verslag van de beursmaand inclusief het rendement van de VOC beleggingsstrategie indien men op een ‘passieve manier’ volgens deze strategie zou beleggen. Hiervoor hebben wij een separate VOC Index opgesteld, gebaseerd op onze VOC beleggingsstrategie. De nieuwsbrief geeft een goed beeld hoe onze VOC beleggingsstrategie is toe te passen in een particuliere portefeuille. Maar wilt u er zeker van zijn dat de VOC strategie juist wordt uitgevoerd, dan is er het actief beheerde VOC Fonds.

Bekijk alle nieuwsbrieven
Interesse in de nieuwsbrief en blogs?

Ja, ik wil mij graag inschrijven

naar het inschrijfformulier