1

Boek

69

Blogs

10

Webinars
Visie & kennis

De basis van ondernemend beleggen

Onze beleggingsvisie is gebaseerd op 10 thema’s. Deze thema’s staan uitgebreid beschreven in het boek van Rob Stuiver “Van Stuiver tot Miljardair”. De thema’s bieden structuur voor de actieve belegger die aan de slag wil gaan met ondernemend beleggen volgens onze VOC beleggingsfilosofie. Hieronder is per thema een samenvatting beschikbaar. Per thema gaan wij dieper in op de materie en regelmatig voegen wij nieuw inzichten toe.


Download eBookDownload eBook

Leerzame en inspirerende blogs direct uit de praktijk

Blogs

Ondernemend beleggen in de praktijk

De short strangle: Sharpe maatstaf van 1,3!

Heel lang geleden had een collega van me een klant die het liefst voor een paar dubbeltjes korte (één maands) puts en calls opties schreef. “Gefundenes Fressen” noemde hij dat.

Lees meer...
8 mei 2018 | door: Rob Stuiver | Blogs Opties
Bekijk alle blogs
Webinars

College van de Fund Manager

VOCBeleggen geeft op regelmatige basis colleges voor (actieve) beleggers. Tijdens deze colleges behandelen wij alle onderdelen van de VOC beleggingsfilosofie en gaan wij in op de praktijk. Concrete trades en behaalde rendementen worden besproken. Kijk hier de uitzending terug.

Bekijk alle webinars
Nieuwsbrieven

Wat gebeurde afgelopen maand?

Maandelijks brengt VOCBeleggen een nieuwsbrief uit. Hier doen wij verslag van de beursmaand inclusief het rendement van de VOC beleggingsstrategie indien men op een ‘passieve manier’ volgens deze strategie zou beleggen. Hiervoor hebben wij een separate VOC Index opgesteld, gebaseerd op onze VOC beleggingsstrategie. De nieuwsbrief geeft een goed beeld hoe onze VOC beleggingsstrategie is toe te passen in een particuliere portefeuille. Maar wilt u er zeker van zijn dat de VOC strategie juist wordt uitgevoerd, dan is er het actief beheerde VOC Fonds.

Bekijk alle nieuwsbrieven
Interesse in de nieuwsbrief en blogs?

Ja, ik wil mij graag inschrijven

naar het inschrijfformulier