2 mei 2017 | Rob Stuiver |

 

In 1602 sloegen diverse Nederlandse Beleggers in Scheepvaartexpedities hun handen ineen om gezamenlijk risicovol te beleggen. Het eerste aandeel wereldwijd was geboren en verdubbelde menigmaal in waarde. De VOC ofwel Vereenigde Oost-Indische Compagnie leidde voor Nederland tot een ongekende rijkdom

Eind jaren 90 probeerde een slordige half miljoen Nederlanders het opnieuw met AandelenLease, helaas stapelden de verliezen zich op. Niet zo vreemd overigens als je tegen 12% leent en hiermee slecht gespreid met een hefboom boven de 3 belegt in een beurs die al 2 decennia is gestegen. Mede daarom leven we nu in een land waarin we risico iets vies vinden en sparen tegen nog geen 1% rente degelijk.

Vanaf 2016 gaat dat veranderen met VOC Beleggen. De combinatie van bovenstaande ondernemerslust, maar dan door te lenen tegen een rente van rond de 0% en hiermee via een supergoed gespreide portefeuille met een hefboom van ongeveer 2 beleggen in een beurs na 2 verloren beursdecennia!

Ik hoop dat weer honderdduizenden Hollanders het saaie spaarstof van zich afblazen en hun eigen VOC mentaliteit ontdekken. Doel is elke 2 a jaar 3 uw geld te verdubbelen, op deze site vind u alle bijbehorende theorie, voorbeelden en de actualiteit rondom hefboombeleggen.

Waaronder ook de relevante hoofdstukken uit mijn boek “Van Stuiver tot Miljardair”, hoofdstuk 1 en hoofdstuk 2:

“het ver-1000 voudigen van uw vermogen in 20 jaar”.

Hier lees je dat je bij een normale beurs van 10% rendement, aangevuld met 3 x 2% toegevoegde waarde uit Conservatieve Aandelen, Opties en Alternatives en een beetje bijsparen je om het jaar je vermogen kan laten verdubbelen.

Maar ook als het rendement van je portefeuille slechts 12% bedraagt en je constant met een hefboom van 2 belegt verdubbel je precies elke 3 jaar, ook geen slecht vooruitzicht.

Kijk maar wat je er zelf van verwacht….

Door uw Eigen Vermogen, aangevuld met krediet op inkomen te beleggen in een breed gespreide beleggingsportefeuille bestaande uit Low Volatility Aandelen aangevuld met Opties en Alternatives, en dit met een hefboom van circa 2 (Money Management) waarbij je tegen 0% geld leent, bereik je na een emotionele achtbaan (Gevoel) met af en toe een flinke terugslag (risico), een aanzienlijk Vermogen. Denk hierbij aan een ver-1000 voudiging in 20 a 30 jaar….

Download boek.

 

Lees ook onze blogs

Terugblik op het afgelopen decennium

27 november 2019 | Rob Stuiver | Blogs Money management

Morgen (vierde donderdag van november) is het Thanksgiving Day (dankzeggingsdag), een nationale feestdag in de Verenigde Staten waarop dank wordt gezegd voor de oogst en voor allerlei andere goede dingen.

AEX 600…voel je de euforie?

20 november 2019 | Rob Stuiver | Blogs Gevoel

Deze en vorige week keek de AEX voor het eerst sinds 2001 weer even boven de 600 puntengrens. De vorige keer dat dit gebeurde was eind 1999 en voor wie het niet meer weet, beleggers waren toen euforisch! Nu vraagt men zich al een jaar af waar de recessie blijft…

Ik mis niks dankzij de VIX

12 november 2019 | Rob Stuiver | Alternatieven Blogs

De Amerikaanse beurs laat alweer nieuwe toppen laat zien! Ik ben altijd op zoek naar de optimalisatie tussen rendement en risico.

Interesse in de nieuwsbrief en blogs?

Ja, ik wil mij graag inschrijven

naar het inschrijfformulier