2 mei 2017 | Rob Stuiver |

 

In 1602 sloegen diverse Nederlandse Beleggers in Scheepvaartexpedities hun handen ineen om gezamenlijk risicovol te beleggen. Het eerste aandeel wereldwijd was geboren en verdubbelde menigmaal in waarde. De VOC ofwel Vereenigde Oost-Indische Compagnie leidde voor Nederland tot een ongekende rijkdom

Eind jaren 90 probeerde een slordige half miljoen Nederlanders het opnieuw met AandelenLease, helaas stapelden de verliezen zich op. Niet zo vreemd overigens als je tegen 12% leent en hiermee slecht gespreid met een hefboom boven de 3 belegt in een beurs die al 2 decennia is gestegen. Mede daarom leven we nu in een land waarin we risico iets vies vinden en sparen tegen nog geen 1% rente degelijk.

Vanaf 2016 gaat dat veranderen met VOC Beleggen. De combinatie van bovenstaande ondernemerslust, maar dan door te lenen tegen een rente van rond de 0% en hiermee via een supergoed gespreide portefeuille met een hefboom van ongeveer 2 beleggen in een beurs na 2 verloren beursdecennia!

Ik hoop dat weer honderdduizenden Hollanders het saaie spaarstof van zich afblazen en hun eigen VOC mentaliteit ontdekken. Doel is elke 2 a jaar 3 uw geld te verdubbelen, op deze site vind u alle bijbehorende theorie, voorbeelden en de actualiteit rondom hefboombeleggen.

Waaronder ook de relevante hoofdstukken uit mijn boek “Van Stuiver tot Miljardair”, hoofdstuk 1 en hoofdstuk 2:

“het ver-1000 voudigen van uw vermogen in 20 jaar”.

Hier lees je dat je bij een normale beurs van 10% rendement, aangevuld met 3 x 2% toegevoegde waarde uit Conservatieve Aandelen, Opties en Alternatives en een beetje bijsparen je om het jaar je vermogen kan laten verdubbelen.

Maar ook als het rendement van je portefeuille slechts 12% bedraagt en je constant met een hefboom van 2 belegt verdubbel je precies elke 3 jaar, ook geen slecht vooruitzicht.

Kijk maar wat je er zelf van verwacht….

Door uw Eigen Vermogen, aangevuld met krediet op inkomen te beleggen in een breed gespreide beleggingsportefeuille bestaande uit Low Volatility Aandelen aangevuld met Opties en Alternatives, en dit met een hefboom van circa 2 (Money Management) waarbij je tegen 0% geld leent, bereik je na een emotionele achtbaan (Gevoel) met af en toe een flinke terugslag (risico), een aanzienlijk Vermogen. Denk hierbij aan een ver-1000 voudiging in 20 a 30 jaar….

Download boek.

 

Lees ook onze blogs

Nieuwe toppen in zicht voor obligaties & aandelen

24 juni 2019 | Rob Stuiver | Blogs Money management

Heb jij dat nu ook als belegger? Dat je denkt dat het toch wel “heel hoog staat”? Dat is niet vreemd na een forse stijging van 15% sinds begin van dit jaar. Tegelijkertijd  gaan de staatsleningen ook door het dak.

Pensioenakkoord: de oplossing zonder probleem

18 juni 2019 | Rob Stuiver | Blogs Eigen vermogen

De rekenrente wordt op dit moment gesteld op 1,15%. Die 1,15% is een schatting van het rendement dat pensioenfondsen de komende (tientallen?) jaren gaan behalen.

Gas geven met Rustige Aandelen

31 mei 2019 | Rob Stuiver | Blogs Opties

Dat klinkt toch een beetje vreemd “Gas geven met Rustige Aandelen”. Waren die rustige aandelen nou niet juist bedoeld om een goed rendement te behalen en ondertussen te genieten van een mooie reis…

Interesse in de nieuwsbrief en blogs?

Ja, ik wil mij graag inschrijven

naar het inschrijfformulier