8 januari 2018 | Tenne Tromp |

Op donderdag 11 januari 2018 neemt Rob Stuiver, de fundmanager van VOCbeleggen deel aan het LYNX beleggersdebat. Handelsplatform LYNX organiseert voor het 7e jaar op rij hét grootste online beleggersdebat van Nederland. Live vanuit het BIMHUIS in Amsterdam presenteren vier experts hun favoriete aandelen voor het jaar 2018. Rob Stuiver zal tijdens dit debat twee tips delen die volgens hem niet mogen ontbreken in uw portefeuille voor een rendement vol 2018. Verder gaat hij in de debat met de andere experts.

 

U kunt het debat gratis volgen vanaf uw eigen computer, tablet of mobiel. Tijdens het debat heeft u ook de mogelijkheid om uw vragen direct aan de experts te stellen. Bent u op 11 januari niet in de gelegenheid om het debat live te volgen? Schrijf u dan ook in, u ontvangt na afloop een opname van het debat + de 12 tips per e-mail. Voor aanvang van het debat ontvangt u per e-mail een link naar de livestream van het debat.

Via deze link kunt u het debat terugkijken.

 

Daarnaast zal Rob Stuiver op donderdag 1 februari 2018 een online masterclass geven als vervolg op het LYNX beleggersdebat. In deze Masterclass gaat Rob Stuiver dieper in op zijn twee tips van het LYNX Beleggersdebat van donderdag 11 januari. Tevens bespreekt hij uitgebreid zijn visie voor het komende beursjaar en geeft hij een 3de tip. Daarbij voelt beleggingsspecialist Tycho Schaaf van LYNX Rob aan de tand wat betreft zijn tips en visie. Uiteraard krijgt u zelf ook de mogelijkheid om Rob kritische vragen te stellen. Dus bent u op zoek naar nieuwe beleggingsideeën dan is deze masterclass zeker interessant voor u.

De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod:

  • Toelichting tips beleggersdebat
  • Een 3de unieke tip
  • Visie voor het beursjaar 2018

Ook voor de masterclass is het mogelijk om alvast een plek te reserveren.

Rob Stuiver (1968) is dagelijks bezig om het VOC Fonds te beheren en is verantwoordelijk voor het resultaat. Rob is al vanaf de jaren ’90 actief in de beleggingswereld. Vanaf 1993 is hij actief geweest in diverse functies als beleggingsadviseur bij ABN AMRO, de laatste 5 jaar hiervan als adviseur van de meest vermogende families van Nederland binnen de afdeling Private Wealth Management. Eind 2013 is Rob voor zichzelf begonnen om de geheel door hemzelf uitgewerkte manier van beleggen door te ontwikkelen tot de VOC strategie. Hierover schreef hij in 2015 het boek “Van Stuiver tot Miljardair”. In 2017 is Rob gestart met het VOC Fonds. Zijn visie omtrent beleggen in combinatie met een hefboom is in de loop der jaren steeds verder verfijnd.

Lees ook onze blogs

Nieuwe toppen in zicht voor obligaties & aandelen

24 juni 2019 | Rob Stuiver | Blogs Money management

Heb jij dat nu ook als belegger? Dat je denkt dat het toch wel “heel hoog staat”? Dat is niet vreemd na een forse stijging van 15% sinds begin van dit jaar. Tegelijkertijd  gaan de staatsleningen ook door het dak.

Pensioenakkoord: de oplossing zonder probleem

18 juni 2019 | Rob Stuiver | Blogs Eigen vermogen

De rekenrente wordt op dit moment gesteld op 1,15%. Die 1,15% is een schatting van het rendement dat pensioenfondsen de komende (tientallen?) jaren gaan behalen.

Gas geven met Rustige Aandelen

31 mei 2019 | Rob Stuiver | Blogs Opties

Dat klinkt toch een beetje vreemd “Gas geven met Rustige Aandelen”. Waren die rustige aandelen nou niet juist bedoeld om een goed rendement te behalen en ondertussen te genieten van een mooie reis…

Interesse in de nieuwsbrief en blogs?

Ja, ik wil mij graag inschrijven

naar het inschrijfformulier