8 januari 2018 | VOC Beleggen |

Op donderdag 11 januari 2018 neemt Rob Stuiver, de fundmanager van VOCbeleggen deel aan het LYNX beleggersdebat. Handelsplatform LYNX organiseert voor het 7e jaar op rij hét grootste online beleggersdebat van Nederland. Live vanuit het BIMHUIS in Amsterdam presenteren vier experts hun favoriete aandelen voor het jaar 2018. Rob Stuiver zal tijdens dit debat twee tips delen die volgens hem niet mogen ontbreken in uw portefeuille voor een rendement vol 2018. Verder gaat hij in de debat met de andere experts.

 

U kunt het debat gratis volgen vanaf uw eigen computer, tablet of mobiel. Tijdens het debat heeft u ook de mogelijkheid om uw vragen direct aan de experts te stellen. Bent u op 11 januari niet in de gelegenheid om het debat live te volgen? Schrijf u dan ook in, u ontvangt na afloop een opname van het debat + de 12 tips per e-mail. Voor aanvang van het debat ontvangt u per e-mail een link naar de livestream van het debat.

Via deze link kunt u het debat terugkijken.

 

Daarnaast zal Rob Stuiver op donderdag 1 februari 2018 een online masterclass geven als vervolg op het LYNX beleggersdebat. In deze Masterclass gaat Rob Stuiver dieper in op zijn twee tips van het LYNX Beleggersdebat van donderdag 11 januari. Tevens bespreekt hij uitgebreid zijn visie voor het komende beursjaar en geeft hij een 3de tip. Daarbij voelt beleggingsspecialist Tycho Schaaf van LYNX Rob aan de tand wat betreft zijn tips en visie. Uiteraard krijgt u zelf ook de mogelijkheid om Rob kritische vragen te stellen. Dus bent u op zoek naar nieuwe beleggingsideeën dan is deze masterclass zeker interessant voor u.

De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod:

  • Toelichting tips beleggersdebat
  • Een 3de unieke tip
  • Visie voor het beursjaar 2018

Ook voor de masterclass is het mogelijk om alvast een plek te reserveren.

Rob Stuiver (1968) is dagelijks bezig om het VOC Fonds te beheren en is verantwoordelijk voor het resultaat. Rob is al vanaf de jaren ’90 actief in de beleggingswereld. Vanaf 1993 is hij actief geweest in diverse functies als beleggingsadviseur bij ABN AMRO, de laatste 5 jaar hiervan als adviseur van de meest vermogende families van Nederland binnen de afdeling Private Wealth Management. Eind 2013 is Rob voor zichzelf begonnen om de geheel door hemzelf uitgewerkte manier van beleggen door te ontwikkelen tot de VOC strategie. Hierover schreef hij in 2015 het boek “Van Stuiver tot Miljardair”. In 2017 is Rob gestart met het VOC Fonds. Zijn visie omtrent beleggen in combinatie met een hefboom is in de loop der jaren steeds verder verfijnd.

Lees ook onze blogs

Fantasierijke aandelen trekken een sprint, oppassen geblazen?

16 april 2019 | Rob Stuiver | Blogs Portefeuille opbouw

De AEX staat dit jaar al weer 16 procent in de plus. Fantasierijke aandelen, die wat harder op en neer bewegen, staan inmiddels ruim 20 procent hoger. Volgens ons doet dit soort aandelen, als groep, op de lange termijn, juist beduidend minder dan de index.

10 Knikkers verdienen met een calloptie Eurostoxx 50

24 januari 2019 | Rob Stuiver | Blogs Opties

Weinig aandacht in onze blogs de afgelopen jaren voor de Eurostoxx 50. Gelukkig maar, de index staat precies op hetzelfde niveau als vijf jaar geleden. Net boven de 3.100 punten. In de tussentijd tikten we 3.800 aan in 2015 en 3.700 in 2018.

Interesse in de nieuwsbrief en blogs?

Ja, ik wil mij graag inschrijven

naar het inschrijfformulier